Lieve speelgoedzoekers, 🪀🧸 Online bestellen is niet mogelijk en onze website wordt niet meer bijgewerkt. Maar in onze winkel in Wognum hebben we de leukste speeltjes! Wil je de actuele voorraad en prijzen weten? Bel ons op 0229-57-4002! 🚀🌈

Ons verhaal

We verkopen speelgoed sinds 1969.

Ons verhaal begint omstreeks 1969, waar Tinie van Etten 6 dagen in de schilderswinkel van haar man Jaap van Etten werkte, maar er nog wel iets bij wilde hebben. Ze kwam op het idee om speelgoed erbij te gaan verkopen. Door haar hulpvaardigheid en liefde voor kinderen werd al snel veel speelgoed verkocht.

Het ging zelfs zo goed, dat het speelgoedhoekje in de winkel te klein werd. Op 22 september 1977 verhuisde de schilderswinkel naar de overkant en werd Speelgoedwinkel van Etten officieel geopend. 

De eerste jaren werkte Tinie alleen in de winkel. In 1981 kwam dochter Sylvia in de zaak en niet lang daarna kwamen dochters Irma en Sandra ook in vaste dienst. 

De speelgoedwinkel (nu onder de vlag Top1Toys) wordt tot op heden geheel geleid door de drie dochters, die dit met veel toewijding, energie en plezier doen.

Silvia van EttenSandra van EttenIrma van Etten

Kom langs en proef de sfeer van een echte speelgoed winkel

Natuurlijk kun je op deze website onze producten bestellen, maar we vinden het nóg leuker als je gezellig langs komt. Neem vooral je kinderen mee, want speelgoed kopen is echt een feestje!